Нашата приказна

Во 1988 година почна изградбата, така што 5 години подоцна, во 1992 година сопственикот Љупчо Ѓорѓевски ја основа компанијата Мелница Кадино...

дознај повеќе

Брашно

Пченица

Од најбогатите житните полиња, негува од зраците на сонцето, со посветеност надгледувани од страна на експертите, ние ја собереме најдобрата пченица ...

Жито

... Жито по жито темелно се анализира и тестира квалитетот за да избереме само совршена пченица ...

Брашно

... Овие зрна во рацете на нашите вешти пекари обработени во брашно со највисок квалитет и идеална структурата ...

Моето Брашно

"Моето Брашно" е резултат на нашата посветеност и желба Вашето искуство во кујната  да биде запаметено на трпезата!

Бурек

За Производот
За Производот
Бренд
Бренд
Форми
Форми
Вкусови
Вкусови
Услуга за Храна
Услуга за Храна
Квалитет

Нашиот квалитет и
политика на безбедност

Визија за квалитет:  Нашата визија е да бидеме најголемиот производител на наменско брашно од пченица во Република Македонија и најголем производител и извозник на полупечениа печени и свежо замрзнати Фило пити во Југо-Источна Европа.

Мисија​: Нашата мисија е да се задоволат потребите на нашите купувачи и на потрошувачите им нудиме квалитетни производи за лична употреба, како и за прехранбена услуги низ цела  Република Македонија па и во светот.

Цел​: Нашата цел е да ги задоволиме потребите на купувачите и потрошувачите преку високо квалитетни производи кои се безбедни за здравјето на луѓето. Остварувајќи го ова, постигнуваме задоволни и лојални потрошувачи. Нашата компанија стои како симбол на професионализам.

Прочитајте Повеќе за единствена Акредитирана лабораторија во Македонија!

повеќе

Нашата Приказна

Нашата Приказна

ИСТОРИЈА:

Во 1988 година почна изградбата, така што 5 години подоцна, во 1992 година сопственикот Љупчо Ѓорѓевски ја основа компанијата Мелница Кадино. На почетокот капацитетот беше мал и ограничен до 18 тони преработка на пченица во рок од 24 часа. Во годините што доаѓаа, организацијата се зголеми, така што во 1999 година нејзиниот капацитет двојно се зголеми до 40 тони преработка на пченица во рок од 24 часа.

ДЕНЕС:

Кадино Индустри Груп ДОOЕЛ компанијата има 23-годишна традиција на производство на мелнички производи и свежо замрзнати пити од тегнети кори и пецива од тегнети кори.
Денес, Кадино има модерен мелнички капацитет од 70 тони преработка на пченица во рок од 24 часа и е успешна организација со 50 вработени со полно работно време и 50 вработени со скратено работно време, во иднина планира да биде голема меѓународна организација. Благодарение на постојаниот висок квалитет на производите, Кадино е развиен водечки производител на брашно и свежо замрзнати производи во Македонија...

повеќе

Контакт

Д.П.П. Кадино Индустри Груп ДООЕЛ,
ул. 10 бр. 43 с. Кадино,
1000 Скопје, Македонија.

Тел: ++389 2 258 14 04
Фах: ++389 2 258 14 06

email: customerservice@kadino.com.mk